Ursins bibliotek

Ursins bibliotek har mange flotte bøker for deg enten du går i 1. klasse eller er eldre.

Vi har og en del fakta/fagbøker. Hvilke bøker vi har finner du på skolens hjemmeside-bibliotek-katalog.

Biblioteket er tilgjengelig for elever og ansatte i hele skolens åpningstider. For skoleåret 2018/19 er biblioteket betjent 1., 2. og 3. time onsdagene. Lærerne/andre ansatte sørger for rombooking når grupper eller klasser skal låne bøker eller bruke PC-ene som er der.

Lånetiden er 28 dager. Hvis du ønsker å låne ei bok lengre kan lånet fornyes. All utlån skal registreres.

Dersom du skulle være så uheldig å miste ei bok så gjelder skolens ordensreglement mht erstatning. Ønsker du hjelp til å finne ei spesiell bok så er Inger Elisabet behjelpelig.

Ønsker du ei ny bok/bokserie så gi beskjed til Inger Elisabet. Aktuelle bokønsker blir lagt i bestillingsliste og blir så langt som mulig tatt hensyn til.

Velkommen til Ursins bibliotek!

Bibliotekar

Inger Elisabet Åsheim